Kunstmarkten /exposities

Kunstmarkten  

Op dit moment staan er geen kunstmarkten op de agenda

Exposities

Palet zomerexpositie 2 t/m 19 september 2020 Academiehuis de Grote Kerk te Zwolle                                                                                                VRIJHEID    VERHALEN   VERBEELD                                                          dinsdag t/m zaterdag van 11.00 -17.00 uur zondag 12.00 – 17.00 uur  meer informatie op: www.paletzwolle.nl

Kijk op Kunst  3 tot 24 oktober 2020 in de herfstvakantie in etalages van diverse winkels in Ommen. Wanneer het mogelijk is, maakt Vechtdalkunsten van deze Kijk op Kunst een bijzondere editie. Zodra er meer informatie is, leest u dit op de site.

Zijn werk is eerder te zien geweest o.a. in de Broerekerk te Zwolle, op de Holterberg, bij Wavin te Hardenberg, het gemeentehuis te Ommen, bibliotheek te Ommen en Nieuwleusen, voormalige synagoge Dalfsen, Reestkerk te Oud Avereest, Greenwichvillage te Zuidwolde, de Muzerie, de Isala kliniek te Zwolle,Galerie Bagijneweide te Zwolle , galerie Domez en Castor &Pollux te Bilzen België.