Workshops

Workshop aquarel/tekenen op 6 juli 2019.                                                                                      Zaterdag 6 juli organiseren wij een workshop aquarel/tekenen. Wij starten om 10.30 uur met kofiie/thee met iets lekkers, daarna gaan wij aan de slag met een zelf gekozen onderwerp, om ongeveer 12.30 zal de lunch klaar staan. Van 13.30 tot 16.30 wordt er weer geschilderd, bij mooi weer buiten. De kosten zijn €50,- per persoon inclusief koffie/thee, lunch en materiaal. U kunt zich aanmelden via het contactformulier.

Eén daagse workshop
Groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen, zowel beginners als gevorderden, kunnen zich als groep aanmelden voor een workshop schilderen onder begeleiding van Jeroen.
Aan de hand van verschillende thema’s b.v. dieren, landschap, stilleven of portret worden verschillende aspecten van aquarel belicht. De workshops worden gegeven in het atelier van Jeroen of op een door de groep te kiezen locatie. Voor materiaal kan gezorgd worden.  Aanvang in overleg. De kosten zijn afhankelijk van de wensen (vanaf €45 per uur)
Voor opgave of verdere informatie kunt u bellen met 0529-457346 of mailen naar info@achteresch.n

Workshops voor groepen
Creatieve activiteiten voor grotere groepen b.v. bedrijven, familiedag, vrijgezellenfeest enz. op een andere locatie zijn in overleg (bijna) altijd mogelijk. De grote van de groep is niet aan een bepaald maximum of minimum gebonden. Deze workshop neemt ongeveer twee uur in beslag. De kosten worden per uur berekend (€45) + reis- en materiaal kosten.